Boek Weermannetje

Dromen, durven, doen! Dromen van een kinderboek en ook het ook daadwerkelijk schrijven en illustreren. In een co-creatie waar Sommer Communicatie sterk in geloofd. En hoe mooi is het dan als dat met je eigen kinderen gebeurt. Samen het idee uitwerken en elkaar uitdagen om dat stapje extra te maken. Het resultaat? Het kinderboek ‘Weermannetje, wie is de baas over het weer?’.

Het boekje is onderdeel van een groter geheel. Hoe fijn is het als kinderen, naast het gebruiken van de fantasie, ook wat meer leren en zelf proefjes kunnen uitvoeren. Hoe maak je een regenboog, hoe maak je bliksem, en waarom is de lucht blauw?

Naast het boekje over het Weermannetje hebben we dan ook materiaal ontwikkeld voor thuis of op school. Dit is te vinden op de website www.hetweermannetje.nl.

Wie bepaalt eigenlijk of het morgen zonnig wordt, of dat het gaat regenen of onweren? Titia wil weten hoe dat werkt. En op een dag worden haar dromen werkelijkheid. Er stapt zomaar een wonderlijk blauw mannetje haar wereld binnen: het weermannetje.

ISBN 9789082466508

Geïnteresseerd? Het boekje is hier te bestellen voor € 12,95.
Eventuele verzendkosten in Nederland zijn € 3,50.

Stuur een mail naar info@sommercommunicatie.nl, geef de bestelling door en het postadres. Zodra het geld is overgemaakt, wordt de bestelling verstuurd.

Veel leesplezier!

Petra Sommer
Guirlande 172
2496WV Den Haag
T 06 44 890 439
KvK 27288193mailin

“Petra is een echte vakvrouw”

Nationale Politie